Actueel

Nieuws

De inschrijving is gesloten Lokaal nieuws maandag 06 september 2021

De inschrijving is gesloten

De digitale inschrijving voor fase 3 van plan Molenbeek in Nunspeet is 
gesloten. 

De digitale inschrijving voor fase 3 van plan Molenbeek in Nunspeet is gesloten. Tot aan 1 september was het mogelijk om je interesse door te geven voor één van de woningen. En dat hebben we geweten. De animo was overweldigend.

De loting door de notaris heeft inmiddels plaatsgevonden. Heb je je ingeschreven? Dan ontvang je een bericht van de verkopende makelaar of je wel of niet een woning toegewezen hebt gekregen.  

Nog even afwachten dus…

Start verkoop op woensdag 21 juli Lokaal nieuws woensdag 07 juli 2021

Start verkoop op woensdag 21 juli

Jouw laatste kans om hier te komen wonen! Op woensdag 21 juli aanstaande om 10.00 uur start de digitale inschrijving van Fase 3. 

Waar heel Nederland alvast de koffers inpakt en de dagen aftelt tot aan de zomervakantie, tellen wij de dagen af tot aan de Start Verkoop van Fase 3 in plan Molenbeek. Fase 3 is het slotstuk van deze nieuwe wijk. Kortom: jouw laatste kans om hier te komen wonen! Op woensdag 21 juli aanstaande om 10.00 uur start de digitale inschrijving van Fase 3. Zit je dan al heerlijk op je vakantieadres? Geen stress. We verlengen de digitale inschrijving tot en met woensdag 1 september. Tot 12.00 uur die dag heb jij de mogelijkheid je in te schrijven. Op woneninmolenbeek.nl vind je alle informatie over de woningen die we realiseren in Fase 3.  Kom je meteen in die heerlijke vakantiesfeer. Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van de verkopende makelaars. Fijne zomer!

Heb jij al vakantieplannen? Lokaal nieuws vrijdag 04 juni 2021

Heb jij al vakantieplannen?

Heb jij al zomervakantieplannen? Wij zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van de woningen in fase 3.

 De planning is om deze zomer nog in verkoop te gaan met deze nieuwe fase in plan Molenbeek.   

We houden jullie op de hoogte en uiteraard houden we rekening met de naderende zomervakantie.
Zodra we meer weten laten we dit weten via de nieuwsbrief en de website.

Wil je geen informatie missen? Meld je dan aan om als eerste op de hoogte te worden gehouden.

 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nunspeet.

Aanmelden