CPO Braambosch

Nunspeet - Hulshorst
Actueel aanbod

€ 140.000,- tot € 500.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
170 - 170m2
Kaveloppervlak
305 - 400m2
Inhoud
520 - 520m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Laatste update: De vereniging zoek nog een enthousiaste koper voor een twee-onder-een-kapwoning!

Kopersvereniging Braambosch gaat 12 tot 19 grondgebonden eengezinswoningen van diverse types en groottes ontwikkelen in Hulshorst. Er is ruimte voor onder meer vrijstaande woningen, 2-onder-1-kapwoningen en woningen in korte rijtjes. Verwachtte start bouw is begin 2018.

De nieuw te bouwen woningen komen te liggen in plangebied Weversweg aan de westkant van Hulshorst.

De verkaveling en stedenbouwkundige invullen is door de vereniging definitief vastgesteld. De vereniging heeft in samenspraak met de architect het ontwerp en de architectuur bepaald en is daarbij in het ontwerpproces bijgestaan door GUBU architecten bna en procesbegeleider Bijker Advies.

Inmiddels is het ontwerp afgerond en gaat binnenkort gestart worden net de bouw

Er zullen woningen worden gerealiseerd tussen Eur 140.000 en 360.000,-. Alle prijzen zijn slechts richtprijzen en nog volledig afhankelijk van nog te maken keuzes in materialisering, bouwmethodiek, afwerkingsniveau etc. Er kunnen geen enkele rechten worden ontleend aan deze richtprijzen.

Bent u geinteresseerd in deelname aan dit CPO project, schrijft u zich dan in en neem contact met ons op via het contact formulier of kijk op onze website.

Meer informatie

Kenmerken

Project
CPO Braambosch
Koopwoningen
23 (waarvan 16 beschikbaar)
Prijs
€ 140.000,- tot € 500.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nunspeet.

Aanmelden