Molenbeek fase 2b-1 in Nunspeet

Nunspeet
Actueel aanbod

€ 240.000,- tot € 389.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 126m2
Kaveloppervlak
120 - 310m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

WONEN IN NUNSPEET
In het hart van de Veluwe, op de grens van de weide, van de Randmeren en de uitgestrekte bossen ligt Nunspeet. Een veelzijdig dorp met circa 21.000 inwoners. Van heinde en ver komen kunstenaars al een eeuw lang naar Nunspeet om het
prachtige landschap en boerenleven vast te leggen. Meerdere generaties kunstschilders woonden en werkten in het dorp, hun schilderijen vind je terug in het Noord Veluws Museum. Nog steeds is Nunspeet zeer kunstrijk. Zo vind je op verschillende plekken kunstwerken zoals De Nunspeetse keiler op het
Stationsplein en lees je her en der op gevels muurgedichten.

Ook als je van de natuur houdt is Nunspeet ideaal. De gemeente kent verschillende plekken om wild te spotten en is de perfecte uitvalsbasis voor een wandel- of fietstocht langs het Veluwemeer.

In het centrum vind je veel verschillende winkels en overige voorzieningen. Ook kent Nunspeet een sterk groeiend bedrijfsleven en worden er een aantal jaarlijkse evenementen georganiseerd. Zo kan je elk jaar op de dag na Hemelvaart tijdens ‘Eibertjesdag’ genieten van folklore met klederdracht en markt, dansen tijdens ‘de Nacht van Nunspeet’ of je hart ophalen tijdens een van de vele sportevenementen die in het dorp worden georganiseerd.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Molenbeek fase 2b-1 in Nunspeet
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
29 (waarvan 29 beschikbaar)
Prijs
€ 240.000,- tot € 389.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nunspeet.

Aanmelden