Molenbeek fase 2A - Nunspeet

Nunspeet
Actueel aanbod

€ 365.000,- tot € 465.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
126 - 147m2
Kaveloppervlak
230 - 410m2
Inhoud
417 - 488m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Wonen in Molenbeek
Molenbeek ligt tussen eeuwenoude landweggetjes. Hier ervaar je het boerenleven en geniet je van een gemoedelijke, dorpse sfeer.

Nunspeet heeft het helemaal
Molenbeek ligt landelijk en tegelijkertijd centraal. Het gezellige centrum van Nunspeet bevindt zich om de hoek en je rijdt zo naar steden als Amersfoort, Apeldoorn en Zwolle. Op je vrije zaterdagmiddag een frisse neus halen? Het gebied rondom Molenbeek staat bekend om de prachtige natuur. Geniet van het bos, de heide en zandverstuivingen van de Veluwe of waai uit in het open weidelandschap bij de Randmeren. Al het moois in één keer bewonderen? Beklim dan de uitkijktoren. Van het uitzicht krijg je nooit genoeg.


Architect Egbert van Dijk
De wijk Molenbeek wordt een wijk met veel variatie. Een hele dorpse opzet, waarbij maar weinig woningen hetzelfde zijn. De woningen krijgen dan ook een klassiek uitstraling: metselwerk gevels, witte kozijnen en grijze pannendaken met echte gebakken pannen. Sommige woningen vormen accenten in de straat of een
hoek en zijn daarom wit gekeimd. Ramen zijn onderaan niet alleen tot heuphoogte, soms is er ook bewust gekozen voor ramen tot aan de vloer. Dat geeft binnen meer licht en buiten in de gevel een heel andere uitstraling. Ook de kleurstelling van de woningblokken verschillen. De woningen hebben allemaal hun eigen charme. De ene refererend aan dertiger jaren woningen; de andere met een speelse volume-opbouw met een eigentijdse uitstraling. Dit alles maakt Molenbeek tot een gevarieerde en
stijlvolle wijk. Een wijk voor de toekomst en een huis dat voelt als ‘thuis’.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Molenbeek fase 2A - Nunspeet
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
47 (waarvan 7 beschikbaar)
Prijs
€ 365.000,- tot € 465.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nunspeet.

Aanmelden