Lokaal nieuws woensdag 07 juli 2021 Bron: Molenbeek fase 3

Start verkoop op woensdag 21 juli

Jouw laatste kans om hier te komen wonen! Op woensdag 21 juli aanstaande om 10.00 uur start de digitale inschrijving van Fase 3. 

Waar heel Nederland alvast de koffers inpakt en de dagen aftelt tot aan de zomervakantie, tellen wij de dagen af tot aan de Start Verkoop van Fase 3 in plan Molenbeek. Fase 3 is het slotstuk van deze nieuwe wijk. Kortom: jouw laatste kans om hier te komen wonen! Op woensdag 21 juli aanstaande om 10.00 uur start de digitale inschrijving van Fase 3. Zit je dan al heerlijk op je vakantieadres? Geen stress. We verlengen de digitale inschrijving tot en met woensdag 1 september. Tot 12.00 uur die dag heb jij de mogelijkheid je in te schrijven. Op woneninmolenbeek.nl vind je alle informatie over de woningen die we realiseren in Fase 3.  Kom je meteen in die heerlijke vakantiesfeer. Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van de verkopende makelaars. Fijne zomer!

Meer weten over Molenbeek fase 3

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nunspeet.

Aanmelden